Blåklintens Blomsterhandel

Blekinge län

Information

630831-XXXX är organisationsnummer för företaget Blåklintens Blomsterhandel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blåklintens Blomsterhandel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlshamn som är den kommunen som Blåklintens Blomsterhandel finns i.

Blåklintens Blomsterhandel har varit registrerat sedan 1981-10-23 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blåklintens Blomsterhandel så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blåklintens Blomsterhandel är och det finns flera bolag i Karlshamn som också är .

Firmatecknare för Blåklintens Blomsterhandel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blåklintens Blomsterhandel så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Blomsterhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Blåklintens Blomsterhandel och det är Johnsson, Lars Bertil Roland som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,