RM Produktion Handelsbolag

Blekinge län

Information

969730-6489 är organisationsnummer för bolaget RM Produktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RM Produktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Karlshamn som är den kommunen som RM Produktion Handelsbolag finns i.

RM Produktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-10-22 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för RM Produktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

RM Produktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Karlshamn som också är .

Firmatecknare för RM Produktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med RM Produktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3304617 eller genom brev på följande adress:
Hasselv. 19, 375 31, Mörrum

Musikproduktion, förmedling av musik, uthyrning av musikanläggning och utrustning samt konsultation inom musikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med RM Produktion Handelsbolag och det är Ivansson, Henrik Klas Martin som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Ivansson, Peter Rikard Mattias som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Widerberg, Hans Magnus Rickard som är född 1972 och har titeln Bolagsman,