Gert Francke Konsulttjänst

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlshamn och Gert Francke Konsulttjänst är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Gert Francke Konsulttjänst är ett av dem. Statusen för Gert Francke Konsulttjänst är att Bolaget är aktivt.

Gert Francke Konsulttjänst är ett Enskild firma och skapades 1982-01-25. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Karlshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Gert Francke Konsulttjänst ska trivas.

Gert Francke Konsulttjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Karlshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet, utbildningsverksamhet inom redovisning och revision, redovisning och revisionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gert Francke Konsulttjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Gert Francke Konsulttjänst och det finns flera företag som är det idag i Karlshamn.

Vill man komma i kontakt med Gert Francke Konsulttjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Gert Francke Konsulttjänst är Francke, Gert Erik Lennart som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gert Francke Konsulttjänst har 491206-XXXX som sitt organisationsnummer.