Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag

Blekinge län

Information

I Karlshamn finns det ett Aktiebolag som heter Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag i Blekinge län. Karlshamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1918-01-28 så har Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag varit registrerat. Idag är Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Karlshamn.

Vill man komma i kontakt med Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall idka skeppsmäkleri-, skeppsrederi- och befraktningsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pyk, Björn Erik som är född 1942 och har titeln VD, Pyk, Björn Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pyk, Britta Maria Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Ruth Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Öberg & Horndahls Karlshamnsaktiebolag har 556015-2729 som sitt organisationsnummer.