Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlshamn och Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är ett Aktiebolag och skapades 1927-10-03. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Karlshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå ska trivas.

Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva transport och speditionsverksamhet i åkeribranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlshamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-37800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Per-Gunnar -Persson, Sven-Anders.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå är Persson, Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln VD, Persson, Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven-Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Kaj Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln RevisorPersson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Karlshamns Expressbyrå har 556026-1843 som sitt organisationsnummer.