Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag

Blekinge län

Information

556093-8432 är organisationsnummer för bolaget Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlshamn som är den kommunen som Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag finns i.

Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-08-26 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gunnarsson, Gunnar Stefan Emanuel

Vill ni komma i kontakt med Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0454-388080 eller genom brev på följande adress:
Vekerumsv. 2, 374 32, Karlshamn

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom, idka förmögenhetsförvaltning samt driva handels- och verkstadsrörelse med däck och dylikt ävensom utföra därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Däckcentrum i Blekinge Aktiebolag och det är Gunnarsson, Gunnar Stefan Emanuel som är född 1969 och har titeln Extern VD, Lindqvist, Anna Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ellen Christine Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,