Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen

Blekinge län

Information

Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen är ett bolag som finns i Karlshamn. I Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Kerstin Elsa Birgit som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Inger Mari som är född 1950 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen på telefon 0454-320300.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av modellera, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Karlshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nya Aktiebolaget Fabriken Pilen har 556277-5410 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.