Studio Trend AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva frisörsalong och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Studio Trend AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlshamn så är Studio Trend AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Karlshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlshamn och i Blekinge län. Redan 1986-10-20 så skapades Studio Trend AB och bolaget är har F-skattsedel Studio Trend AB har haft det sedan 1994-01-01.

Studio Trend AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556284-2194 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlshamn.

Just nu är Studio Trend AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Studio Trend AB så går det att nå dem via telefon på 0454-10790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Studio Trend AB är Blomqvist, Erica Caroline som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Anna Madeleine som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Gill, Anna Ingrid Therese som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Peter Ola som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln RevisorRESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .