Alltiprint i Karlshamn AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alltiprint i Karlshamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlshamn så är Alltiprint i Karlshamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Karlshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlshamn och i Blekinge län. Redan 1986-11-20 så skapades Alltiprint i Karlshamn AB och bolaget är har F-skattsedel Alltiprint i Karlshamn AB har haft det sedan 1994-01-01.

Alltiprint i Karlshamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556287-8941 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlshamn.

Just nu är Alltiprint i Karlshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Alltiprint i Karlshamn AB så går det att nå dem via telefon på 0454-19660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alltiprint i Karlshamn AB är Pilelöv, Agne Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilelöv, Agne Valdemar som är född 1926 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .