KAC Income AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva byggteknisk verksamhet inom el,vatten och VA, konsult inom hotell och restaurangbranschen, tillhandahålla catering och festarrangemang och även därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KAC Income AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlshamn så är KAC Income AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Karlshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Karlshamn och i Blekinge län. Redan 1988-06-21 så skapades KAC Income AB och bolaget är har F-skattsedel KAC Income AB har haft det sedan 2002-02-11.

KAC Income AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556327-6079 är organisationsnummret för bolaget som finns i Karlshamn.

Just nu är KAC Income AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med KAC Income AB så går det att nå dem via telefon på 070-8339310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KAC Income AB är Eriksson, Per Anders som är född 1970 och har titeln VD, Eriksson, Per Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anna Madeleine som är född 1978 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .