ARENA ALBERTSWILL AB

Blekinge län

Information

ARENA ALBERTSWILL AB är ett av många företag som finns i Karlshamn. Det är nämligen den kommunen som ARENA ALBERTSWILL AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ARENA ALBERTSWILL AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

ARENA ALBERTSWILL AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1990-07-04. Men sedan 1991-01-01 så har ARENA ALBERTSWILL AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Drottningg. 84, 374 38, Karlshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ARENA ALBERTSWILL AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8114310.

Karlshamn arbetar för att företag som ARENA ALBERTSWILL AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ARENA ALBERTSWILL AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget ska driva travbana, bedriva uppstallning, tävlingar, utställningar, träning, handel, auktioner och andra arrangemang med hästar, utföra hästtransporter, bedriva finansiering av leasingverksamhet avseende hästtransporter, trav- och galoppbanor, försäljning och uthyrning av släpvagnar, handel med och uthyrning och leasing av maskiner och teknisk utrustning inom mekaniska och verkstadsindustrin, bedriva hundutställningar, tävlingar och andra arrangemang med hundar, bedriva förvaltning av lös och fast egendom, handel med värdepapper, teknisk och ekonomisk konsultverksamhet, utföra företagsrekonstruktioner, bedriva restaurang- och nöjesverksamhet och eller uthyrning av restaurang- och nöjeslokaler, bedriva spelombudsverksamhet ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ARENA ALBERTSWILL AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stenholm, Tom Williams.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ARENA ALBERTSWILL AB och det är följande personer, Stenholm, Tom Williams som är född 1943 och har titeln VD, Stenholm, Tom Williams som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Göte Evert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Per Ingvar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Holgersson, Anders Tommy som är född 1965 och har titeln Revisor, Holgersson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ARENA ALBERTSWILL AB är 556401-2994.