Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag

Blekinge län

Information

556411-6597 är organisationsnummer för verksamheten Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlshamn som är den kommunen som Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag finns i.

Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-19 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Karlshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0454-329878 eller genom brev på följande adress:
Fröv. 3, 374 50, Asarum

Bolaget skall bedriva handel med verktyg och maskiner för verkstadsindustrin och verkstadsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Hermansson i Asarum Aktiebolag och det är Hermansson, Kjell Ervin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Aina Ros-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,