Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Karlshamn här finns det många olika Aktiebolag. Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Karlshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556427-6722.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-8671806 alternativt besöka eller skicka post till Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Ronnebyg. 10, 374 35, Karlshamn.

Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nils-Håkan Håkanssons Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Granesjö, Eva Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.