Bygghusetnu i EU Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bygghusetnu i EU Aktiebolag är ett bolag som finns i Karlshamn. I Bygghusetnu i EU Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Lennart Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bygghusetnu i EU Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bygghusetnu i EU Aktiebolag på telefon 040-939393.

Bolaget skall bedriva buss, taxi, hotell, resebyråverksamhet, båtuthyrning, handel med värdepapper, import, export samt försäljning av byggmaterial, konsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bygghusetnu i EU Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bygghusetnu i EU Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Karlshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bygghusetnu i EU Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bygghusetnu i EU Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bygghusetnu i EU Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bygghusetnu i EU Aktiebolag har 556481-4332 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.