Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlshamn och Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-24. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Karlshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag ska trivas.

Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Karlshamn.

Vill man komma i kontakt med Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-16700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är Idberg, Curt Lars Göran som är född 1958 och har titeln VD, Idberg, Curt Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Idberg, Emma Isabella som är född 1985 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Idbergs Mäklarbyrå Aktiebolag har 556481-5057 som sitt organisationsnummer.