Seved Karlssons Lax AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlshamn och Seved Karlssons Lax AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Seved Karlssons Lax AB är ett av dem. Statusen för Seved Karlssons Lax AB är att Bolaget är aktivt.

Seved Karlssons Lax AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-02-10. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Karlshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Seved Karlssons Lax AB ska trivas.

I Karlshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fiskodling, fiskberedning, vattenbruk, båtfrakter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seved Karlssons Lax AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Seved Karlssons Lax AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlshamn.

Vill man komma i kontakt med Seved Karlssons Lax AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-60448.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Seved Karlssons Lax AB är Karlsson, Seved Charles som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansen, Karin Lisbeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Seved Karlssons Lax AB har 556552-8014 som sitt organisationsnummer.