Carlshamns Specialistklinik AB

Blekinge län

Information

Carlshamns Specialistklinik AB är ett av många företag som finns i Karlshamn. Det är nämligen den kommunen som Carlshamns Specialistklinik AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carlshamns Specialistklinik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-04-16.

Carlshamns Specialistklinik AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2002-03-23. Men sedan 2008-11-27 så har Carlshamns Specialistklinik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Drottningg. 42, 374 35, Karlshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlshamns Specialistklinik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0454-16676.

Karlshamn arbetar för att företag som Carlshamns Specialistklinik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlshamns Specialistklinik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik med kirurgi och urologi som specialitet. Utredning och behandling samt uppföljning av kirurgiska och urologiska sjukdomar. Utbildning, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlshamns Specialistklinik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlshamns Specialistklinik AB och det är följande personer, Paradis, Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Paradis, Nils Kjell Christian som är född 1982 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carlshamns Specialistklinik AB är 556625-2796.