Richard Rotsthen Transport AB

Blekinge län

Information

Richard Rotsthen Transport AB är en verksamhet som finns i Karlshamn. I Richard Rotsthen Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rotsten, Per Richard Tobias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rotsten, Per Roberth Christopher som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Rotsten, Per Håkan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Richard Rotsthen Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Richard Rotsthen Transport AB på telefon 0454-10471.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Richard Rotsthen Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Richard Rotsthen Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Karlshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Richard Rotsthen Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-26 och Richard Rotsthen Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Richard Rotsthen Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Richard Rotsthen Transport AB har 556678-2172 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.