Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB

Blekinge län

Information

Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Karlshamn som är den kommunen där Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB finns. I Karlshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB har haft sedan 2006-01-19. Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB har funnits sedan och 2006-01-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkeholms Byv. 32, 376 93, Svängsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0454-328016.

Karlshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB Privat, ej börsnoterat.

Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB har idag 556694-9383 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reparationer av bilar och motorcyklar samt försäljning av städmateriel, hälsa och hudvårdsprodukter via internet och hempartyn och därmed förenlig verksamhet.

I Steve Tillquists Garage i Karlshamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tillquist, Nils-Axel Steve som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillquist, Katja Carol Veronica som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .