G. BAC AB

Blekinge län

Information

G. BAC AB är ett bolag som finns i Karlshamn. I G. BAC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattsson, Gunnar Harry som är född 1941 och har titeln VD, Mattsson, Gunnar Harry som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Inger-Lill Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Svensson, Ulf Åke Pether som är född 1954 och har titeln Revisor, Hubertsson, Kjell Carl Bengt som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Pether Svensson Revision AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. BAC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå G. BAC AB på telefon 0454-39760.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av dam- och tjejkläder, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är G. BAC AB av bolagstypen Aktiebolag.

G. BAC AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Karlshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

G. BAC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-02 och G. BAC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. BAC AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

G. BAC AB har 556697-2328 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.